Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Alternatív módszer a kullancsok elleni védekezésre
2012.10.19.
A kullancsszezonnak még nincs vége!


Forrás: kullancsok.parazitak.hu oldal

A kullancs elleni védekezés nagyon fontos, hiszen kullancsok vérszívásakor az áldozatukba juttatott vírusok, baktériumok vagy egysejtű paraziták révén súlyos megbetegedést, akár halált is előidézhetnek. A kullancsok által közvetített kórokozók Lyme-kórt vagy babesiosist okozhatnak. A kullancsok babesiával való fertőzöttsége hazánkban magasnak mondható. A babéziák okozta súlyos lép-, és veseelváltozások a kutya vörösvérsejtjeire kifejtett hatásának köszönhető. A babéziózis következtében a kutyáknál, bágyadtság, láz, lépmegnagyobbodás, a vizelet elszíneződése és a nyálkahártya sárgasága tapasztalható. A betegség akár végzetes is lehet a nem megfelelően vagy későn megkezdett gyógykezelés esetén.

A kullancsok elleni védekezésnek több formája van: spot-on készítmények, bolha- és kullancs elleni nyakörvek. Ezek állatpatikákban, állatkereskedésekben megvásárolhatók.

Most bemutatunk egy egészségre nem ártalmas de rendkívül hatékony, természetes alapú szert, mellyel megóvhatja kedvencét a kullancsok ellen!
A készítmény megalkotója Dr. Németh Vendel József, állatorvos, homeopata természetgyógyász, közismert nevén Patadoki :)

Ez egy homeopátiás szer, mely belsőleg alkalmazva (állat szájába csepegtetve) rettenti el a kullancsot az állattól. Nem méreg, természetes anyag, nem rejt magában semmilyen aggasztó mellék,- vagy utóhatást.

Titkos összetevők nincsenek benne, mindegyik a homeopátiás szakirodalomban föllelhető, de a recept valószínű megfizethetetlen.

Semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz, csak természetes összetevőkből áll, ezért biztos, hogy nem okoz irritációt.

Kölyök kutyának is adható. Nem tartalmaz semmilyen egészségre ártalmas vegyi úton előállított anyagot. Csakis természetes, homeopátiás hatóanyagokból van összeállítva. A humán-gyógyászatban is alkalmazzák a homeopátiát csecsemőknél is.

A NINCSKULLANCS csepp nem tartalmaz semmilyen vegyi úton előállított anyagot. Csak homeopátiás készítmények összetétele. Sajnos a forgalomban kapható, sok esetben hatékony szerek erős mérgek. Vannak kutyák melyek ezek egyes összetevőit kevésbé tolerálják, és allergiás tüneteket produkálnak.

A NINCSKULLANCS csepp ára:
A cseppek 4.200,- (nagy üveg) és 3.800,- (kicsi üveg) forintba kerülnek + a postaköltség. 3-4 hetente kell az állat nyelvére csepegtetni egy pipettányit. Csak 2-3 hónap, amikor nem támadnak ezek a nagyon ártalmas paraziták. Egy üveg kb. 1 szezonra elég egy kutyának. A szezon kb. 9-10 hónap.

Aki esetleg szeretné kipróbálni a cseppeket az keresse Patadokit az alábbi elérhetőségek egyikén:
Honlap cím: www.patadoki.hu
Telefonszám: 06 30 346-6049

Megosztom a Facebookon