Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

HírBox 2010. január 31.
2010.01.31.

Nagy örömünkre végre elindult új weboldalunk, amit örömmel mutatunk be a 'Nagyközönségnek'.
Jelenleg még tesztelés alatt áll, ezért kérünk mindenkit, hogy az esetleges hibákat jelezze az info@boxersos.hu email címen.

A héten örömökben és bánatokban is részünk volt.

Elveszítettük egyik védencünket, Rollert.


Roller iszonyú állapotban került a gondozásunkba: gyakorlatilag csont és bőr volt, teljesen apatikus volt, meg volt fázva, valamint krónikus hasmenéssel küzdött. A kezelés hatására a megfázásból kikezeltük, életkedvét visszanyerte, de a hasmenés a kezelések és a körültekintő táplálás ellenére sem javult. A székletvizsgálat eredménye negatív lett, semmilyen olyan fertőzéstől nem szenvedett, ami a hasmenést okozhatta, ezért Roller állatkórházba került, ahol teljes kivizsgálásnak vetették alá. A kórházban azonban sajnos gyomorcsavarodást kapott. Azonnal műtőasztalra tették, de Roller legyengült szervezete nem bírta az altatást, és műtét közben életét veszítette.

Nagyon sajnáljuk, hogy csak ennyit tudtunk tenni érte. Megérdemelt volna egy szerető, gondoskodó gazdát a sok szenvedés után :(((

Új kutyák is kerültek hozzánk a héten szép számban:
Kvízt az Illatos úti ebrendészeti telepről mentettünk 2010. január 30-án. Befogott kutya volt, eredeti gazdája nem került elő, ezért oltva, ivartalanítva, chipezve új gazdát keresünk számára.


Eheti mentvényünk még Loraine, 4 év körüli, sötét csíkos boxer szuka, akit gazdái adtak le Boxer fajtamentő csoportunknál.


Loraine-nal együtt 3 hónapos keverék kölykei is a gondozásunkba kerültek, a nevük: Lukrécia, Szerénke és Jocó.

Szerénke


Jocó


Mindketten oltási programjuk megkezdésével, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel keresnek gazdát.

A harmadik testvér, Lukrécia nagyon szerencsés volt, még az érkezése napján gazdihoz költözhetett.

"Lukrécia nagyon jó helyre tette a kis popsiját Egy fiatal lány és az anyukája fogadták örökbe, akik 1 utcányira laknak a menhelytől, így Lukrécia, aki feltehetően Luva lesz inkább, gyakran vendégünk lesz majd.
Nagy a szerelem, a leányzó csak addig tette le a kutyát a kezéből, amíg aláírta a papírokat.
Az első dolog az ágy volt, amit megmutatott Lukréciának, és közölte vele, hogy ezt az ágyat jól jegyezze meg, mert itt fog aludni vele. Bár Lukrécia, mikor eljöttünk már az anyuka ágyán ugrabugrált :)"

A héten gazdihoz költözött még Kincs kutyánk is, aki törött lábbal került hozzánk a váci gyepmesteri telepről.
Köszönjük ideiglenes befogadóinak, Nikinek és Atinak a róla való gondoskodást.


Kincs új gazdái már régi ismerőseink, hisz előző boxerüket, Ronit (nálunk Putyin) is tőlünk fogadták örökbe. Putyin sajnos már az Örök vadászmezőkön játszik, a gazdik pedig most érezték magukat elég erősnek ahhoz, hogy szerető otthont biztosítsanak egy másik rászoruló boxernek.

Sok boldogságot kívánunk Drága Kincs :)

Megosztom a Facebookon