Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

El kellett volna altatnunk ????
2012.05.26.
Az alábbi levelet kaptuk Zsazsa ideiglenes befogadóitól tegnap:

"Sziasztok!

Küldök pár képet Zsazsáról :)
Nagyon jól érzi magát a kisasszony, sokat játszanak együtt a többiekkel, sokat eszik és ami a legfontosabb: BOLDOG! :)
Tegnap voltunk a 3hetes kontroll vizsgálaton, ahol megvoltak elégedve a súlyával és a bőrével is, most újabb három hetes tuning aztán jöhet egy finom kis vérvétel, hogy lássuk, hogy áll a pajzsmirigy működése a kis drágának.

Szép napot kívánok mindenkinek ezekkel a képekkel! :)"Aki esetleg nem ismerné Zsazsa eddigi történetét:
Zsazsa 3 éves, sárga színű boxer szuka. Bőrbetegsége miatt vitte gazdája altatni állatorvosunkhoz, aki azonnal értesítette Boxer fajtamentő csoportunkat, és kérte a segítségünket a kutya gyógykezeléséhez, amit korábbi gazdái nem akartak finanszírozni.
Zsazsa nem két nap alatt került ilyen állapotba. Bőrgyulladása felülfertőződött gombás fertőzéssel, így egész testét fekélyes, gennyes sebek borították. Az elsődleges laboratóriumi vizsgálatokból kiderült, hogy Zsazsa egészségügyi problémája autoimmun eredetű.
Gyógykezelése megkezdődött, de hosszú út vár még rá, amíg Zsazsából újra egészséges kutya lesz belőle.

Bekerüléskori képek:Amint az a friss képeken is látszik, Zsazsa ÉLNI AKAR, gyógyul, és lesz még belőle szőrös, kerekded, egészséges kutya :)

Egy kép az ideiglenes gazdival, amikor hozzájuk költözött:Köszönjük Johannáéknak az ideiglenes befogadást, Zsazsa virtuális örökbefogadóinak (D.Zsuzsi, Bosco) pedig az anyagi támogatást :)

Megosztom a Facebookon