Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Beszámoló az 5. BoxE.R. Majális és Boldog Bulldog Buliról
2012.05.18.
Régen jelentkeztünk heti beszámolóval, pedig nagyon mozgalmas a boxer mentés élete.
A múlt hétvégét viszont már mindannyian nagyon-nagyon vártuk, hiszen május 13-án vasárnap került megrendezésre az V. Boxer Majális és Boldog Bulldog buli. Már hetek óta készültünk a vasárnapra, napokkal előtte elkezdtük járni az eső űző táncot, hiszen mint majdnem minden évben, az előrejelzés most is esőt jósolt a buli napjára.

A hab a tortán, hogy a szombati napon még 30 fok volt, és alig győztük hűteni a kutyákat és magunkat, de a felkészülés a vasárnapra ebben a nagy melegben sem maradhatott el. A kutyák ellátása után a csapat egy része elindult bevásárolni, a többiek terepet rendeztek, okleveleket lamináltak és felállították a másnapi szépségversenyhez a ringeket.

Eljött a várva várt vasárnap reggel. Ébredés után az első dolgom az ablakhoz vezetett, hogy lássam az időjárást. Örömmel láttam, hogy éppen nem esik. Gyors készülődés, majd irány a NOÉ. Kis csapatunk már reggel 7-kor tettre kész volt. Az idő miatt egy kicsit aggódtunk, mert fél 8 körül elkezdett esni. De minket ennél keményebb fából faragtak, ezért eső ellen egy jó hideg jégkrémmel nyitottuk a napot. Bár a reggeli előkészületet esőben kezdtük, de mire a vendégek elkezdtek szállingózni, addigra már igazi kutyás idő volt.


A rendezvény 10 órától volt meghirdetve, de már fél 10 környékén érkeztek az elszánt látogatók. Ekkor még készülőben volt a vizigömbpálya, a gyerekeknek a körhinta, a főzősarokban is tüsténkedtek az ebéd előkészületeivel valamint a webshopos és T-klubos lányok is elkezdték a kipakolást.

A kellemes és esőmentes időnek hála, szó szerint tömött sorokban érkeztek az emberek bulldogjaikkal és boxereikkel. Nagy öröm volt számunkra, hogy sok tőlünk örökbe fogadott boxer és bulldog is kilátogatott hozzánk, hogy bemutassák, nekik van a legszebb, legokosabb és legjobb kutyájuk.


A szépségverseny kezdete előtt minden kutyát és gazdát szeretettel vártunk egy kis dogathlon játékra.


Volt palackkerülő és feldöntőJutalom falat keresőPálcát orral megérintő


És vízibomba halászó feladat.Ünnepélyesen bemutatásra került Diesel a gerincsérült francia bulldogunk, akinek már el is készült a saját kiskocsija, melyben büszkén feszített és fűzte a csajokat.
Önkénteseink bemutatták az idei év szlogenjével ellátott bulldogos és boxeres pólót, a gyerekeknek pedig arcfestéssel kedveskedtek.


A szépségverseny délben kezdődött. Három ringben bírálták a nevezett kutyákat.
Két ringben zajlott a boxerek


És egy ringben a bulldogok és keverékek bírálata.

A bírálatok után mindenki vendégünk volt egy tányér csülkös bablevesre vagy egy tejfölös gombalevesre. (Megjegyzem mindkettő isteni finom volt.)Egyeseknek jutott egy kis sült krumpli is.


Az eredményhirdetés után jött a tombolasorsolás majd a közös tortaevés.

Mint minden rendezvényen, így múlt vasárnap is megemlékeztünk azokról, akik már nincsenek köztünk. Sajnos a lista évről-évre egyre hosszabb. (Ez az a lista, ami minden önkéntes szemébe könnyeket csal.)


A nap végén mindenki fáradtan, de elégedetten kezdett neki a pakolásnak. Megint sikerült egy jó kis napot összehoznunk, ahol reméljük mindenki jól érezte magát.

További izgalmas fotókat a majálisról, az alábbi linkeken találtok:
http://www.noeallatotthon.hu/gallery/ESEMENYEK-RENDEZVENYEK/5-BoxER-Majalis-es-Boldog-Bulldog-Buli/

http://www.noeallatotthon.hu/gallery/SPECIALIS-PROGRAMOK/BOXER-FAJTAMENTO-CSOPORT/5-BOXERMAJALIS-ES-BOLDOG-BULLDOG-BULI/

http://gallery.site.hu/u/Cangeszko/5__BOXER_Majalis/

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.435904823106256.115196.219351744761566&type=1

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.410797828953319.99832.100000693163611&type=1

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.310359682373882.70780.100001995587646&type=3

https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.2156794935587.60599.1717917106&type=3


Megosztom a Facebookon