Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Zizi
Nem: szuka
Született: 2003.11.01.
Bekerült: 2010.11.06.

Zizi 8 év körüli, sárga színű boxer szuka, akit a másik kutyával való összeférhetetlensége miatt adott le a gazdája a Boxer fajtamentő csoportnál.
Más kutyákkal jól kijön, de nem igényli a társaságukat. Zizi tipikusan lakáskutya: szereti élvezni a luxust, a bőrkanapét, a sok simogatást és a finom falatokat.
A gyerekekkel is jól kijön, hagyja magát nyüstölni, simogatni szó nélkül. Tökéletesen szobatiszta és lakáskompatibilis. Semmiben sem tesz kárt, még akkor sem, ha egyedül marad.
Zizi nem született szerencsés csillagzat alatt: 2008 óta a védencünk, és azóta túl van már két sikertelen örökbeadáson, de mindig visszakerült önhibáján kívül.
Jelenleg elég nagymértékű súlyfelesleggel is rendelkezik, de már dolgozunk a fogyasztásán. Szerető, gondoskodó családot keresünk számára. Zizi oltott, ivartalanított, chipezett.
Érdeklődni Katánál lehet a 06 20 346-2324-es telefonszámon vagy az info@boxersos.hu email címen.

Megosztom a Facebookon