Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Spárta (3/2024)
Nem: kan
Született: 2012.01.01.
Bekerült: 2024.01.14.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Eddigi virtuális örökbefogadók megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Csúcs Andi 2024.04.04. 2024.04.09.
K.Diána 2024.03.06. 2024.03.11.

Spárta 2012-es születésű, sárga színű, vágatlan fülű és farkú boxer kan. 2024. január 14-én besétált egy XVI. kerület SPAR üzletbe. Chip volt benne, de a chiphez rendelt tulajdonos a megadott címen nem volt fellelhető, így került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjához.

Próbáltuk az eredeti gazdáját megtalálni, ami egy közelben lakó segítségével megtörtént felhívásunknak köszönhetően. Mint kiderült a jelenlegi tulajdonos édesanyjáé volt a kutya, aki elhunyt, így került hozzá. Megfelelően gondoskodni róla azonban nem tudott, így lemondott róla.

Spárta 12 éves, ami boxerek esetében igazi karriernek számít. Az állapota azonban sajnos nem túl jó a szájában és test szerte lévő daganatok miatt. Az egyik heréje is megnagyobbodott, ami szintén daganatos eredetre mutat. Kondíciója ennek ellenére megfelelő. Kivizsgálásait megkezdtük, állapotának felmérése folyamatban van. Ha van rá lehetőség, akkor megszabadítjuk felesleges kinövéseitől, heredaganatától és a szájában elburjánzott kinövéseket is rendbe tetetjük.
Reméljük, hogy van még néhány éve a kis öregúrnak, amit ezek nélkül a kinövések nélkül, egészségesen leélhet.

Spárta szívféreg tesztje negatív.

Amennyiben szeretnél otthont biztosítani egy éltes korú, de fitt apókának élete utolsó szakaszára, akkor várjuk jelentkezésedet.

Érdeklődni Spártáról az info@boxersos.hu email címen lehet.

További képek Spártáról ITT !!!Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Spárta műtéti és kezelési költségeihez!
👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3iUiixDtLqn6XB8tlrNUuUghDoQvN-Ng8B15Am_9hf8nN_xWll8FUmwvA
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: Sparta
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT TRANZAKCIÓNKKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!
Megosztom a Facebookon