Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Nárcisz (26/2023)
Nem: szuka
Született: 2021.07.25.
Bekerült: 2023.09.19.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Eddigi virtuális örökbefogadók megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója

Nárcisz 2021-es születésű, vágatlan fülű és farkú boxer szuka, aki a nyíregyházi állatvédők közreműködésével Szabolcsból került a Boxer fajtamentés gondozásába társával, Jácinttal együtt.

Nárciszt rettentő soványan, többször látták kóborolni egy helyi tó partján, de befogni nem tudták. Hamarosan kiderült, hogy van gazdája, és nincs is egyedül. Több kutyatársával együtt senyvedtek egy portán. A tulajdonos ellen történt már feljelentés, de érdemben nem történt semmi, ami az állatok állapotán javított volna.

Nárcisz bőrbeteg és szívfájdítóan sovány. Demodexes, a kocsiban terjengett az a tipikus szag. Emberrel bizalmatlan, kicsit hajlamos most még kapkodni, és a szemből főlé tornyosulásra morgott. De nagyon könnyű összebratyizni vele. Vigyázni kell, mert a kajára az ember kezével együtt rabol rá elsőre. A második falat már normálisabb és közben megejti a kézpuszit is.

A szemei csipásak, egyik szeme Harderes, amit a későbbiekben műteni kell. Szívféreg tesztet meg kell ismételni, mert olyan vérfogyott volt teszteléskor, hogy értékelhetetlen lett a teszt. Az ismételt szívféreg teszt sajnos pozitív lett, ami várható volt, hiszen társa, Jácint is szívférges.
Szív UH vizsgálaton is túl van már: Szívférgesség 1-es stádiumban van. Kardiológiai lelete negatív. Sem a jobb szívfélben, sem a tüdőartéria UH-val belátható szakaszán felnőtt féreg átmetszet nem igazolható. Tüdőbeli magas vérnyomás nincs.
Kezelését megkezdtük.

Nárciszt naponta többször, lassan tápláljuk, hogy elérje a kívánt testsúlyt.

Érdeklődni Nárciszról az info@boxersos.hu email címen lehet.

További képek Nárciszról ITT ! ! !Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Nárcisz ivartalanítási és szemműtétjének költségéhez :
👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3iUiixDtLqn6XB8tlrNUuUghDoQvN-Ng8B15Am_9hf8nN_xWll8FUmwvA
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: Nárcisz
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT TRANZAKCIÓNKKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!


Megosztom a Facebookon