Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Nárcisz (26/2023)
Nem: szuka
Született: 2021.07.25.
Bekerült: 2023.09.19.

Nárcisz 2021-es születésű, vágatlan fülű és farkú boxer szuka, aki a nyíregyházi állatvédők közreműködésével Szabolcsból került a Boxer fajtamentés gondozásába társával, Jácinttal együtt.

Nárciszt rettentő soványan, többször látták kóborolni egy helyi tó partján, de befogni nem tudták. Hamarosan kiderült, hogy van gazdája, és nincs is egyedül. Több kutyatársával együtt senyvedtek egy portán. A tulajdonos ellen történt már feljelentés, de érdemben nem történt semmi, ami az állatok állapotán javított volna.

Nárcisz bőrbeteg és szívfájdítóan sovány volt. Bőre demodexes, a kocsiban terjengett az a tipikus szag. A szemei csipásak voltak, egyik szeme Harderes.
Szívféreg tesztje pozitív lett.
Szív UH vizsgálaton szívférgesség 1-es stádiumban van. Kardiológiai lelete negatív. Sem a jobb szívfélben, sem a tüdőartéria UH-val belátható szakaszán felnőtt féreg átmetszet nem igazolható. Tüdőbeli magas vérnyomás nincs.

Bőrbetegségéből kikezeltük, szemét megműttettük. Szívféreg kezelésen túl van, de további rendszeres kezelésre (cseppezés) van szükség, majd fél év múlva kontroll.

Nárcisz ivartalanítása is megtörtént. Személyiségét is sikerült megismernünk: imádni valóan cuki, ragaszkodó, más kutyákkal is barátságos volt. Pórázon szépen sétál, csak az elején húz, mert nagyon menne már. Kizárólag bentlakással adjuk őt örökbe.

Érdeklődni Nárciszról az info@boxersos.hu email címen lehet.

További képek Nárciszról ITT ! ! !Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Nárcisz ivartalanítási és szemműtétjének költségéhez :
👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3iUiixDtLqn6XB8tlrNUuUghDoQvN-Ng8B15Am_9hf8nN_xWll8FUmwvA
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: Nárcisz
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT TRANZAKCIÓNKKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!


Megosztom a Facebookon