Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Zénó
Nem: kan
Született: 2005.08.01.
Bekerült: 2010.08.17.

Zénó 5 éves, fehér színű, nagy termetű boxer kan, akit gazdái adtak le családi okok miatt a NOÉ Boxer fajtamentő csoportjának.
Zénó teljesen lakáskompatibilis és szobatiszta, világ életében lakásban élt, ezért kizárólag olyan gazdit keresünk számára, aki lakásban tartaná.
Más kutyákkal, még kanokkal is barátságos és játékos. Előző gazdáinál kisgyerekkel élt együtt, imádja őket és nagyon vigyáz rájuk.
Kicsit túlsúlyos volt hozzánk kerülésekor, ami mozgásán is látszott: lomha volt és lassú. Megkezdtük a lassú fogyasztását, aminek már látható eredménye is van: fogyott 2-3 kilót, mozgásigénye megnőtt, együtt rohangál és bandázik a többi kutyával.
Lakásban egyedülhagyva nem rombol, szépen kivárja, míg a gazdi hazaér.
Zénó először 2009. augusztusában került a gondozásunkba, örökbefogadták, de most ismét gazdát keres családi problémák miatt.
Zénó oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát.
Érdeklődni Zénóról Kingánál lehet a 06 70 383- 9480-as telefonszámon este 6 után vagy az info@boxersos.hu email címen.

További képek megtekinthetők ITT!Megosztom a Facebookon