Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Dallam (21/2023)
Nem: szuka
Született: 2016.06.16.
Bekerült: 2023.07.22.

Dallam 2016-os születésű, vágatlan fülű és farkú boxer szuka. Egy állatszerető mentette őt és társát egy nagyon rossz helyről, de megtartani nem tudta őket, így kerültek a NOÉ Boxer fajtamentő csoportjához.

Dallam bekerülésekor nagyon rossz fizikai állapotban volt. Szívféreg tesztje pozitív lett. Egy kis stressz, szállítás vagy mozgatás után csúnyán zihálva vette a levegőt. A kennelben nem csinálta, de ott nyugton van.
Szív UH vizsgálaton átesett, szívproblémát nem állapítottak meg nála. A fertőzöttség 1-es stádiumban van jelenleg.
Már túl van egy sikertelen örökbefogadáson, mely során kiderült, hogy kutyatárs nélkül neki megáll a világ. Lefagyott, nem kommunikált, elvesztette a kapcsolatot a külvilággal. Ez az állapot rendeződött, amint egy biztos pontot jelentő kutyatárs került mellé visszakerülésekor.
A fentiek miatt ezért kizárólag olyan családot keresünk Dallam számára, ahol van kutyatárs. Személyes találkozó szükséges a kutyák között, de Dallamon nem fog múlni :)

Dallam szívféreg kezelését megkezdtük. Oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát.
Gyomra érzékeny, ezért halas tápot kap jelenleg.

További képek Dallamról ITT ! ! !Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Dallam műtéti és napi ellátásának költségéhez :
👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3iUiixDtLqn6XB8tlrNUuUghDoQvN-Ng8B15Am_9hf8nN_xWll8FUmwvA
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: Dallam
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT TRANZAKCIÓNKKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!


Megosztom a Facebookon