Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Lomi (16/2023)
Nem: szuka
Született: 2018.03.15.
Bekerült: 2023.05.06.

Lomi 2018. márciusi születésű, sárga színű, vágatlan fülű és farkú boxer szuka, aki családi kutyaként élt, de válás miatt sajnos a NOÉ Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába került.

Lomi oltva, ivartalanítva, chipezve került hozzánk, de a rutin szívféreg teszten kiderült, hogy sajnos fertőzött. Azonnal szív UH vizsgálatra vittük, amiben kiderült, hogy súlyosan fertőzött, de kardiológiai eltérés nélkül, így gyógyszeres kezelését elkezdtük.

Lomi nagyon játékos, picit kajla, járt kutyaiskolába. Az alap engedelmességi dolgokat tudja. Gyerekekkel élt együtt, nagyon szereti őket. Macskákkal való viszonya nem ismert. Szó fogadó, hellyel közzel ügyesen sétál pórázon. Jutalom falattal nagyon gyorsan tanítható. Izgága kutya, folyamatosan játszana, majd szépen elfárad és kidől pihenni.

Nagyon szeretnénk Lominak mielőbb egy új otthont, ahol újra lakásban, szerető családban élhet.

Érdeklődni Lomiról az info@boxersos.hu email címen lehet.

További képek Lomiról ITT ! ! !


Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Lomi gyógyításának költségéhez:
👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3iUiixDtLqn6XB8tlrNUuUghDoQvN-Ng8B15Am_9hf8nN_xWll8FUmwvA
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: Lomi
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT TRANZAKCIÓNKKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!

Megosztom a Facebookon