Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Laura (14/2023)
Nem: szuka
Született: 2018.11.09.
Bekerült: 2023.04.26.

Laura 2018-as, sárga színű, vágott farkú, vágatlan fülű boxer szuka, aki egy ismert tenyészetben látta meg a napvilágot. Sajnos az élet úgy hozta, hogy a családja külföldre költözik, és őt nem tudják magukkal vinni, így Laura menhelyre került.

Szemében rémület, lelke romokban, nincs haverfelvétel nála egyelőre. Nem érti, és felfogni sem tudja, hogy mi történt vele. Lassan próbáljuk oldani, elfogadtatni vele az elfogadhatatlant, hogy elveszítette a családját, és megpróbálunk reményt adni neki, hogy lesz ő még boldog gazdis kutya.

Reméljük, hogy a kezdeti, első sokk után szebb napok jönnek, és nyitni kezd felénk. A finom falatokat szereti, elfogadja, de egyéb kommunikáció, esetleg fenékcsóválás még várat magára. Mi türelmesek vagyunk, és dolgozunk rajta, hogy megnyugodjon, és elfogadja az új életének kezdetét.

Laura szívféreg tesztje pozitív lett, kivizsgálása megtörtént. Gyógyszeres kezelését elkezdtük.

Reméljük, hogy hamar találunk Laurának egy szerető családot, ahol ismét biztonságban és boldogságban élhet.

Laura oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát.

Érdeklődni Lauráról az info@boxersos.hu email címen lehet.További képek Lauráról ITT ! ! !
Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Laura
napi ellátásának költségéhez:
👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3iUiixDtLqn6XB8tlrNUuUghDoQvN-Ng8B15Am_9hf8nN_xWll8FUmwvA
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: Laura
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT TRANZAKCIÓNKKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!

Megosztom a Facebookon