Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Bogota (9/2021)
Nem: kan
Született: 2019.09.10.
Bekerült: 2023.03.14.

Bogota 2019-es születésű, tigriscsíkos, vágott farkú, vágatlan fülű boxer kan, aki Nyírbogátról került a Boxermentés gondozásába. Előző tulajdonosa nemes egyszerűséggel otthagyta az albérletben. Az új beköltöző jól megverte, majd kivágta az utcára, mondván, hogy neki nem kell kutya. Helyi állatszeretők szedték össze, és kértek SOS segítséget számára.

Bogota chipes volt ugyan, de érvényes oltásai nem voltak. Megszeppenve került hozzánk. Egyik szemét Harder-mirigy előesés miatt műteni kellett, de ezzel a továbbiakban nincs teendő.
Nagyon aktív, játékos, ugyanakkor neveletlen kutya. Nagyon szeret labdázni, és imád mindenkit. Más kutyákkal tulok módjára viselkedik, fogalma nincs, hogy mit kellene csinálnia, de nagyon okos, csak el kell neki magyarázni, mi a helyes és mi nem:)
Nagyon ragaszkodó, kedves, jóindulatú kutyus.

Bogota szívféreg tesztje negatív. Oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát.

Érdeklődni Bogotáról az info@boxersos.hu email címen lehet.További képek Bogotáról ITT ! ! !


Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Bogota
napi ellátásának, szemműtétjének és ivartalanításának költségéhez:
👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3iUiixDtLqn6XB8tlrNUuUghDoQvN-Ng8B15Am_9hf8nN_xWll8FUmwvA
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: Bogota
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT TRANZAKCIÓNKKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!


Megosztom a Facebookon