Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Diego (5/2023)
Nem: kan
Született: 2018.11.02.
Bekerült: 2023.03.02.

Diego 2018-as születésű, tigriscsíkos, vágatlan fülű és farkú boxer kan. Családban élt egy boxer szuka mellett, de kapcsolatuk sajnos olyan rossz irányba fordult, rendszeresen verekedtek, majd az utolsóból súlyos sérülésekkel kerültek ki mindketten. Diegonak sürgősen helyet kellett találni, így került a NOÉ Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába.

A verekedés során súlyosan megsérült Diego két mellső lába, és több egyéb seb is volt rajta. Lázas volt és gyulladásban volt mindkét lába. Állatorvosi ellátásra volt szükség, melynek során leborotválták a lábait, kitisztították a sebeit, és antibiotikumot valamint fájdalomcsillapítót kapott.

Bekerülését követően sebei gyógyulni kezdtek. Hamarosan gazdikereső lehet.

Diego jó természetű, kiegyensúlyozott kutya. Ugyanakkor hatalmas termetével, 45 kg-jával igazi nagy macho. A gyerekeket imádja, velük nagyon figyelmes és kedves.
Olyan családot keresünk Diego számára, ahol van már kutyás, boxeres tapasztalat, vannak gyerekek, de nincs más kutya, hogy a továbbiakban ne legyen ebből probléma.

Diego oltott, ivartalanított, chipezett.

UPDATE!!!!!

Diego sajnos 3 hónap gazdis élet után egyszer csak megjelent a Noé Állatotthon kapujában: az indok: válás....:(
Nem az ő bűne, ó jó kutya és az a legdurvább, hogy még most is mosolyog és örül, ha valaki foglalkozik vele.

Ezek után egy olyan gazdát keresünk neki, aki soha, de soha nem hagyja cserben még akkor sem, ha a világ a feje tetejére áll!!!

Diégó egy végtelenül kedves, bújós nagytestű bohóc, aki szívesen játszik más kutyával, jóindulatú az emberekért rajong. Gyermek mellett ét.


További képek Diegoról ITT ! ! !


Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Diego napi ellátásának és rehabilitációjának költségéhez :
👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3iUiixDtLqn6XB8tlrNUuUghDoQvN-Ng8B15Am_9hf8nN_xWll8FUmwvA
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: Diego
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT TRANZAKCIÓNKKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!

Megosztom a Facebookon