Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Dante (3/2023)
Nem: kan
Született: 2016.02.01.
Bekerült: 2023.01.24.

Dante 2016-os születésű, sárga színű, vágatlan farkú és fülű boxer kan. Válás miatt került vissza tenyésztőihez sajnos nagyon ramaty állapotban, majd a NOÉ Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába.

Dante hatalmas méretű, de jelenleg igencsak alul kondicionált kan kutya. Fenekénél csomók voltak. Szívféreg tesztje sajnos pozitív lett.

Más kutyákkal jó a viszonya, bár eléggé vehemens, de jól kezelhető kutya. Lakáskutya. Kizárólag bentlakásos helyet keresünk számára.

Dante szív UH vizsgálatán enyhe fokú szívféreg fertőzöttség igazolódott, ami gyógyszeres terápiával és cseppezéssel kezelhető. Kezelését megkezdtük.

Dante oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát. Jelenleg ideiglenes befogadónál él. Megismerkedni vele egyeztetett időpontban lehet.


További képek Danteról ITT ! ! !Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Dante napi ellátásához és műtétjének/kezelésének költségéhez :
👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3iUiixDtLqn6XB8tlrNUuUghDoQvN-Ng8B15Am_9hf8nN_xWll8FUmwvA
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: Dante
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT TRANZAKCIÓNKKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!
Megosztom a Facebookon