Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Corall (10/2022)
Nem: szuka
Született: 2018.08.01.
Bekerült: 2022.07.31.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Eddigi virtuális örökbefogadók megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója

Corall kb. 2018-as születésű, fehér színű, foltos, vágatlan fülű és farkú boxer szuka, aki a hajdúnánási gyepmesteri telepről került a Boxermentés gondozásába. Utcán fogták be, chip nem volt benne, ellenben a hasában varratok igen. Valószínűleg korábbi császármetszés nyoma, és még a varratokat sem távolították el.

Corall bolhásan és nem túl jó állapotban került a gondozásunkba. A szívféreg tesztje is pozitív lett sajnos.Kezdetben félénk, visszahúzódó volt. Kézemelésre összehúzta magát. Lassan oldódik, mikor rájön, hogy senki sem akarja bántani.
Más kutyákkal jól kijön. Pórázon való közlekedést most tanulja.

Corall oltási programja végeztével felköltözött az állatotthonba. Szívféreg stádiumának kivizsgálása és kezelése hamarosan megkezdődik.

Oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát.

Érdeklődni Corallról az info@boxersos.hu email címen lehet.

További képek Corallról ITT ! ! !Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Corall ivartalanítási és kezelési költségeihez, ellátásához:
👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3iUiixDtLqn6XB8tlrNUuUghDoQvN-Ng8B15Am_9hf8nN_xWll8FUmwvA
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: Corall
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT TRANZAKCIÓNKKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!

Megosztom a Facebookon