Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Denise (8/2022)
Nem: szuka
Született: 2013.05.01.
Bekerült: 2022.04.15.

Denise 2013-as születésű, sárga színű, vágott farkú, vágatlan fülű boxer szuka.
A Szurkolók az Állatokért Alapítványtól érkezett a segítségkérés, miszerint bejelentés alapján néztek rá egy idősödő boxerre, akinek azonnal segítségre lenne szüksége.

Denise - aki az oltási könyve szerint 9 éves már - bal mellső lábán egy óriási, már fekélyes daganat van. A gazdája egy idős bácsi, aki néhány hónapja vesztette el a feleségét és ezzel együtt a láthatóan a talajt is a lába alól. Ezt a kutyus biztosan nagyon szerették, példásan van oltva, szép nagy rendezett kert az otthona. Idén is megkapta néhány hónapja a teljes oltási programját, akkor a lábát is megmutatta a gazdája az orvosnak, aki betadine-t adott rá... Azzal kenegette a bácsi, de persze erre a bajra, ez mit sem ért. 😢
Szegény úr a felesége elvesztésével elvesztette az életét és jelenleg képtelen tovább gondoskodni Deniseről. A felajánlott anyagi és szállítási segítséggel sem szeretett volna élni, azt kérte, hogy segítsünk, hogy jó helyen élhessen tovább... így szívszakadva, de hozzánk került. Szegény bácsi lelkének nem tudunk segíteni, racionálisan talán nem érthető meg ez az egész, de aki már látott egy életet a gyásztól és fájdalomtól széttörni, az talán nem ítéli el Őt... mi biztosan nem, és kérlek, Ti se tegyétek!

Szóval Denise itt van és mind testileg, mind lelkileg nagyon nagy a baj. A lábán a daganat csontot is érint, ez nagyon rosszat jelent. Ráadásul a szívféreg tesztje is pozitív lett, a vastagcsepp vizsgálat szerint hemzsegnek a vérében a szívféreg lárvák, a microfilariak. 9 éves boxer, akinek valószínűleg az egyetlen esélye a lábamputáció lenne, miközben szívféreg fertőzött is... és végtelenül szomorú, enni is csak néhány falatot evett az a bekerülését követő napokban 💔😢A kivizsgálások végeztével mérlegeltük a lehetőségeket a hogyantovább-bal kapcsolatban, és arra jutottunk, hogy egy talajt (szeretteit, ismerős környezetét) vesztett kutya alól nem húzzuk ki még az egyik lábát is egy amputációval, aminek a kimenetele kétséges. Arról nem beszélve, hogy a szívférgesség további kockázatot jelent az ő esetében a kora mellett.
Mivel azonban Denise aktív, élénk és kommunikatív, láthatóan élni akar, így úgy döntöttünk, hogy végigkísérjük azon az úton, ami vár rá, elkísérjük a Szívárványhídig, és ha úgy látjuk, átsimogatjuk őt a fájdalom nélküli kutya mennyországba.

2022. június 29-én megtörtént Denise műtétje. Amputálták a daganatos lábát, eltávolították az emlőkinövéseit, és rendbe tették a száját.
Az első napok nehézségei után Denise remekül vette az akadályokat. Hamar megtanult 3 lábon közlekedni, már lépcsőn is. Nagyon örül minden látogatónak, akiktől kiköveteli a simogatást.

Most már szó nincs hospice otthon keresésről, gazdit keresünk neki!!!

Várjuk olyan családok jelentkezését, akik fogyatékával együtt is szerető otthon tudnának biztosítani Denise-nek. Jelentkezni az info@boxersos.hu email címen lehet.

Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Denise életének jobbá tételéhez, gyógykezeléséhez és ellátásához:
👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR3iUiixDtLqn6XB8tlrNUuUghDoQvN-Ng8B15Am_9hf8nN_xWll8FUmwvA
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: DENISE!
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT TRANZAKCIÓNKKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!


További képek Denise-ről ITT ! ! !Megosztom a Facebookon