Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Szifon (12/2021)
Nem: kan
Született: 2013.06.18.
Bekerült: 2021.05.24.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Eddigi virtuális örökbefogadók megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója

Szifon 2013-as születésű, sárga színű, vágatlan fülű és farkú boxer kan, akit gazdái a ház eladásánál egyszerűen hátrahagytak. Az új tulajdonos sem tartott rá igényt, így Szifon csak egy jóérzésű ismerősnek köszönheti, hogy nem került egy helyi sintértelepre, majd altatásra.
Szifon teste tele van felfekvésekkel és csomókkal. Mindkét füle karfiolos, be van szűkülve a hallójárat, és fáj is neki Kivizsgálása, kezelése megkezdődött, de bizonyosan el kell távolítani ezeket majd az ivartalanításával egy időben.

Természetre nagyon pörgős. Állandóan ugrál és puszit akar adni. Hagyja magát húzni-vonni, nagyon barátságos, mindig csóvál. Durván rövid az orra, emiatt hamar kifárad és liheg. Pórázt nem ismeri. Lesz még vele teendő, amíg sikerül őt szocializálni új környezetéhez, társakhoz.

UPDATE!!!
Szifon egészségileg rendbe jött. Imádja a szombatokat, egyfolytában menne, sétálna, szó szerint csüng az emberen. Gyönyörűen viselkedik szukákkal és nyugodtabb kanokkal is. A cicákat nem szereti, pancsolni viszont annál inkább:)


Oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát. Szívféreg tesztje negatív.

Érdeklődni Szifonról az info@boxersos.hu email címen lehet.


További képek Szifonról ITT ! ! !


Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.


Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Megosztom a Facebookon