Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Csusza (7/2021)
Nem: szuka
Született: 2018.03.01.
Bekerült: 2021.03.23.

Csusza 2021. decemberében visszakerült a Boxer fajtamentés gondozásába kutyatársaival való visszatérő konfliktus miatt, ezért egyedüli kutyának ajánljuk!Csusza 2018-as születésű, sárga színű, fekete maszkos, vágatlan farkú és fülű boxer szuka, aki társával Túróval együtt került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába. Gazdájuk meg akart tőlük válni, nem tudott róluk tovább gondoskodni, és már gyűltek a szaporítók, de szerencsére úgy döntött, hogy a fajtamentésnek adja őket jó kezekbe.

Csusza dinamikus, energikus, nagy mozgásigényű kutya. Szocializációja jócskán elmaradt a korához képest. Bekerüléskor nem ismerte a pórázt, a városi környezetet, a kulturált társas kommunikáció alapjait. Ezeket mind meg kellett és még kell is tanulnia.
Társával jól kijön, de etetéskor hajlamosak konfrontálódni.

Olyan gazdit keresünk Csusza számára, akinek van ideje és kedve megtanítani ennek az édes boxerlánynak mindazt, ami eddig kimaradt az életéből. Aki biztos hátteret és szerető családot tud biztosítani számára.

Csusza szívféreg tesztje sajnos pozitív lett, így további kivizsgálás várt rá, hogy kiderüljön milyen fajta kezelést kell kapnia. Közepesen - súlyosan kitágult jobb oldali tüdőartéria ágban, távol a szívtől nagy számú felnőtt féreg átmetszet látszik. Nem műtéti indikáció, ezért alternatív lassú terápiát kezdünk.

Csusza oltva, ivartalanítva, chipezve, szívféreg kezelését elkezdve keres gazdát.

Érdeklődni Csuszáról az info@boxersos.hu email címen lehet.

További képek Csuszáról ITT ! ! !Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Megosztom a Facebookon