Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Hamupipőke (50/2021)
Nem: szuka
Született: 2018.01.01.
Bekerült: 2020.12.18.

Hamupipőke az újfehértói gyepmesteri telepről került a gondozásunkba. Korábbi gazdái költözés miatt váltak meg tőle, és adták le a gyepmesteri telepre.

Hamupipőke igazi keverék. A fizimiskájából arra következtetünk, hogy bordeaux-i dog, boxer és szöcske lehetett a felmenői között.

Arca ránézésre olyan, mintha állandóan meg lenne sértődve az egész világra (mondjuk a sorsának alakulása miatt joggal), de ez csak a látszat. Imádni valóan kedves és barátságos. Kezdeti félénkségét hamar levetkőzi, ha érzi, hogy szeretet veszi körül.

Füle gyulladásban van, ennek kezelését megkezdtük. Gyakran kíméli az egyik hátsó lábát, emiatt ortopédiai kivizsgáláson is átesett. Térdszalag szakadása miatt műtét vár rá 2021. február 9-én.

Gyógyulása után oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát.

Érdeklődni Hamupipőkéről az info@noeallatotthon.hu email címen lehet.(megzabálomapofáját :) )További képek Hamupipőkéről ITT ! ! !Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Megosztom a Facebookon