Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Rubber (46/2020)
Nem: szuka
Született: 2014.05.01.
Bekerült: 2020.12.11.

Rubber 2014-es születésű, fehér színű, vágott farkú, vágatlan fülű boxer szuka, akit korábbi gazdája egy telephelyen tartott társával, Enyával együtt, majd a telephely felszámolásakor lemondott róluk.

Rubber rossz kondícióban került a gondozásunkba: test szerte sebek borították, szemei váladékosak, kétoldali entrópiuma van. Bal mellső lábán kiterjedt, duzzadt, fekélyes felszínű seb. A röntgen alapján egy ulnából (singcsont) letört csontdarab látható, ami nem régi, traumás sérülés eredménye. Emlői duzzadtak, többször ellett.

Pórázt nem ismeri, nyakörv sohasem volt rajta. Embertől nagyon félt kezdetben, látszott, hogy idegen nekik az érintés, póráz rá került, és lefagyott. Az etetésen kívül nem foglalkoztak velük.
Szívféreg tesztje negatív.

Egészségügyi ellátását megkezdtük. Szocializációja, lelki rehabilitációja is folyamatban van.

Mindent megteszünk, hogy Rubbernek visszaadjuk az egészségét, és ezzel az esélyét még néhány boxerhez méltó évre, amiben eddig sohasem volt része.
Jó lenne, ha nem kellene téli hidegben kint élnie, jó lenne, ha esetleg jelentkezne érte egy ideiglenes befogadó, netán akár egy végleges gazdi!


Hálásan köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Rubber új életéhez🙏❤️

👍 közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
👍 PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
👍 A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912
☝️ A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: RUBBER GYÓGYULÁSÁSRA!
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!


🙏Hálásan köszönjük!🙏
További képek Rubberről ITT ! ! !Megosztom a Facebookon