Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Nyugi (41/2020)
Nem: szuka
Született: 2018.11.01.
Bekerült: 2020.11.16.

Nyugi, kb. 2018-as születésű, fehét színű, vágatlan farkú és fülű boxer szuka, akit Tóalmás és Zsámbok között találtak a pándi álaltvédők. Chipet nem találtak benne. Eredeti gazdája nem jelentkezett érte, ezért új otthont keresünk számára.

Nyugi kis nyurga, ugri-bugri boxerlányka, aki mindenki felé nyitottan és szeretettel közelít, persze a maga vehemens módján.

Bekerülésekor nagyon rossz állapotban volt: fülei szétcsípve, seggén gyulladt ülőgumók, sovány, kopott a szőr, gyulladt a bőre. A gyulladt ülőgumókat műtét során eltávolították.
Az ivartalanításkor egy helyes bőrféreg kandikált ki a vágásból. Knott tesztet kértünk, hogy a bőrférgesség mellett vajon szívféreg pozitív-e, de szerencsére negatív lett az eredmény.

Nyugi időközben szépen összeszedte magát, meggyógyult:) A lelke viszont romokban...:( Ő egy fiatal kutya, aki hónapok óta rácsok között él! Egy gyerek, akinek a cipőket kéne még lopkodni, nem pedig egyedül gubbasztani a kennel sarkában:(
Nagyon nehezen viseli az emeberek hiányát..sajnos ez már kezd viselkedés problémákat is előidézni, amit még most kellene visszafordítani.... kétségbe esve kapaszkodik a szeretetért, símogatásért, nagyon kevés neki az a heti egy szombat délelőtt, amikor önkénteseink meg tudják babusgatni, ezért szeretnénk mielőbb családba tudni.

Nyugi oltva, ivartalanítva keres gazdát.

Érdeklődni Nyugiról az info@boxersos.hu email címen lehet.További képek Nyugiról ITT ! ! !Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Megosztom a Facebookon