Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Klotild (35/2020)
Nem: szuka
Született: 2016.01.02.
Bekerült: 2020.10.20.

Klotild 2016-os születésű, sárga, fehér jegyes, vágott farkú, vágatlan fülű boxer szuka, aki családi állapot megváltozása miatt volt kénytelen elválni korábbi családjától, és a Boxermentők segítségével keresni új otthont.

Klotild tündéri, bűbájos boxer szuka, aki nagyon ragaszkodik az emberekhez. Jó fej, játékos és barátságos más kutyákkal is. Kistestű kutyákra ráront, nem feltétlenül jó szándékkal, ezért egyedülinek vagy hasonló méretű kutya mellé ajánljuk. Illetve kutyaiskolai továbbképzés erősen javasolt számára.

Szívféreg tesztet végeztünk nála bekerüléskor, a mi sajnos pozitív lett. Emiatt várt Klotildra egy szív UH vizsgálat (2020.10.29-én), melynek során kiderült, hogy a fertőzöttség kezdeti stádiumában van, kifejlett férgek nem láthatóak a szív és tüdőartéria környékén, ezért gyógyszeres terápiával kezelhető a fertőzése.

Klotild az állatotthonban szombaton ként látogatható, lehet vele ismerkedni.

Klotild oltva, ivartalanítva, chipezve, szívféreg kivizsgálást követően fogadható örökbe. Szívférgessége gyógyszeres kezelésre szorul, amit már új családjában is megkaphat.További képek Klotildról ITT ! ! ! !Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.
Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Megosztom a Facebookon