Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Zselé (31/2020)
Nem: szuka
Született: 2016.06.15.
Bekerült: 2020.08.06.

Zselé egy 2016-os születésű vágatlan fülű és farkú tigriscsíkos kompakt boxer szuka.

Egy soproni állatvédő keresett meg minket, hogy hozzá került egy iszonyú állapotban lévő, láncról mentett kutyus:( Ő Zselé... eddigi életében nem sok jót kaphatott, teljesen szocializálatlen, első pillanatban rettegő kislány, aki egy símogatásért mindent megadna.

Szörnyű előélete ellenére még mindig rajong az emberekért, a simogatásért, egy-egy jó falatért:)

Zselé korábban a Szergényi telephelyünkön töltötte a karanténidejét, oltási programja végeztével került a Noé Állatotthon Budapesti telephelyére.

Zselé egyenlőre ne tudja, hogy milyen jó is egy másik kutya társasága, kistestű kutyákkal egyenlőre nem barátkozik, hasonló méretűekkel nincsen problémája.

Teste szépen rendbejött, szépen felerősödött, most kezdjük a kis lelke kisimítását. Megtanítjuk bízni, megmutatjuk neki, hoyg igen is jó dolog másik kutyával játszani, önfeledten ugrándozni:)

Zselé oltott, chippezett ivartalanított. Szíféreg tesztje negatív!!!!

Amennyiben szeretnél részese lenni Zselé sikersztorijának és boldog, szeretetteljes életet tudnál nyújtani élete végéig, hivd -Fruzsit (ESTE 6 UTÁN) a 06-30-647-97-91-es telefonszámon vagy írj bemutatkozó levelet az info@boxersos.hu emailcímreTOVÁBBI KÉPEK ZSELÉRŐL ITT!!!!

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.
KÖzvetlen bankkártyás adományozással:

https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon