Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Nyírbogát2 Poppy (23/2020)
Nem: szuka
Született: 2016.04.25.
Bekerült: 2020.07.01.

Poppy egy 2016.-os születésű tigriscsíkos, vágatlan fülű de vágott farkú boxer szuka. Masszív, erős felépítésű, régi tíousú boxerlány.
Poppy egyike a 2020.06.30.-i Nyírbogáti szaporítótelep felszámolásából érkező kutyáknak, ahol több szervezet összefogásban végül 70 élő állatot tudott kimenteni.

Státusza RENDŐRSÉGI BŰNJEL. Ami azt jelenti, hogy mi csak felelős őrzésbe kaptuk őket. Tehát nincs tulajdonjogunk. Örökbe nem adhatjuk, de ideiglenes családot keresünk neki. Családba kizárólag opciós ideiglenes szerződéssel költözhet, azzal a feltétellel, hogy akkor véglegesedik, ha megkapjuk a tulajdonjogot. Ez akár évekig is elhúzódhat.

Szívféreg tesztje pozitív. Kivizsgálása folyamatban van:(

UPDATE!!!!!
Poppy a Noé Állatotthon Alapítvány tulajdonába került, speciális szerződéssel örökbefogadható!!!!!
Korát orvosunk 2-3 évre saccolta!
Karanténideje lejárt, látogatható!


Poppyról érdeklődni Fruzsinál lehet ( ESTE 6 UTÁN) a 06-30-647-97-91-es telefonszámon vagy az info@boxersos.hu emailcímen.

További képek Poppyról ITT!!!!
Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.
KÖzvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Megosztom a Facebookon