Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Papus (18/2020)
Nem: kan
Született: 2012.05.04.
Bekerült: 2020.06.18.

Papus egy 2012-es születésű vágatlan fülű és vágott farkú tigriscsíkos boxer kan.

Nógrádi állatvédők jelezték, hogy egy iszonyú állapotban lévő idős boxer tengeti életét egy balassagyarmati háznál. Sikerült lemondatni a "gazdát" és már robogtunk is érte az éjszaka közepén.

A képekről is szörnyen nézett ki, de élőben:(
Hatalmas vízes has, mellkas, ödémás láb...
A kutyát minden évben oltották, látta orvos és emellett ilyen állapotban van!!!


Ennek ellenére Papus egy cuki, bújós szeretetéhes kutya, akinek egyetlen vágya, hogy valaki mindig símiogassa, valakihez hozzáérhessen, bújhasson. Szuka és kan kutyákkal is kitűnő a kapcsolata, jóindulatú, nem tolakodó.

Papus kivizsgálását megkezdtük. A tünetek hátterében idiopatikus pericardinális folyadékgyülem gyanítható ill az egyik billentyűje nem zár rendesen, ez gyógyszeres kezelést igényel.
Papus nagyon jól reagál a gyógyszerekre, 5 nap alatt szinte teljesen eltűnt a folyadék a testéből. Lassan leveti a "Papus bundát" és kezdi megmutatni a gyönyörű testét:)
A betegsége egy igen furcsa nyavaja, általában időről- időre kiújul ( valakinél évente, valakinél 5 évente), ami egy intenzív gyógyszeres terápiával helyre hozható.
Papus bőrférges, ami egy évig advocate cseppes kezelést igényel.

Kóros soványsága nem a betegségéből adódik:(
Valószínűleg nem kéneztették e téren sem:(
Szép lassú ütemben megkezdtük a felerősítését!!!

Mi már elhisszük, hogy sikerülni fog:)
Amennyiben Te is részese lennél Papus csodájának és megosztanád vele az életed,
Fruzsinál tudsz érdeklődni a 06-30-647-9791-es telefonszámon.
További képek Papusról ITT!!!!

Papus jelenleg ideiglenes befogadónál él, azt gondoltuk, hogy ez lesz a végállomás az ő életében, de ha ilyen gőzerővel kap erőre, hogy kimondhatjuk, keressük a végleges otthonát.

Papus kivizsgálása, a gyógyszerei nagy terhet rónak a Fajtamentés kasszájára, így hálásak lennénk, ha támogatni tudnád a gyógyulását!

Ezt az alábbiak szerint tehetet meg:

közvetlen bankkártyás adományozással:

https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

A KÖZLEMÉNYBE ÍRD BE: PAPUS GYÓGYULÁSÁSRA!

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon