Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Szikra (01/2020)
Nem: kan
Született: 2015.03.10.
Bekerült: 2020.01.04.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Eddigi virtuális örökbefogadók megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója

Szikra egy sárga, fekete maszkos vágatlan fülű és farkú 2015-os születésű kan kutya. Gyönyörű kiállású, robosztus testű, markáns, régi vágású boxer kutya.
Szikra hirdetésére már korábban felfigyeltünk a közösségi oldalon, de mivel "kedves, barátságos, oltott, chippes stb... " kutyaként volt hírdetve, nem avatkoztunk be, hiszen, akkor örülünk legjobban, ha egy kutyus "családból- családba" tud kerülni, ha már egyszer menni kell... Aztán megérkezett az első segítségkérés: Szikranak mennie kell, mégpedig azonnal, egyik nap vállás, másik nap utazás, majd harmadik nap domináns, agressziv viselkedés, kezelhetetlenség volt az ok:( Természetesen oltások nincsenek, ivartalantva nincsen, nem is vállalják, mert hát "vétek is lenne" ezt a szép kutyát ivartalanítani:(
Aztán megérkezett: gyönyörű, összezavart, bizalmatlan, morgós óriás...átvettük, a volt "gazdák" elmentek...és Szikra azonnal átváltott: hirtelen egy kedves, bújós, ölbemászós nagymackó lett belőle :)
Sajnos az a része biztosan igaz, hogy verekedett - állítólag a saját apját hagyta csúnyán helyben, amikor az anyja tűzelt - vajon miért???:( - érzi is az erejét, más kutyákra azonnal "rámozdul" mérettől függetlenül, viszont már szóval is nagyon jól gátolható.

Szikra oltva chippelve, ivartalanítva keres gazdát. Szívféreg tesztje negatív!!!!

Karantén ideje után tudunk elkezdeni foglalkozni vele, megismerni, kezelni a problémákat - ha egyáltalán vannak...

Szikrát kizrólag családba, "kanapéra" adjuk örökbe, azonban tekintettel a masszív, erős testalkatának kizárólag fajtához értő, határozott gazdihoz, aki szívesen dolgozik vele azon, hogy a lelke teljesen megnyugodjon. Szikra egy aktív kutya, szívesen sétálna, kirándulna, akár iskolába járna, amellett egy igazi családi mackó kutya.
Érdeklődni Szikráról Fruzsinál lehet a 06 30 647 97 91 -es telefonszámon (ESTE 6 UTÁN) vagy az info@boxersos.hu email címen.TOVÁBBI KÉPEK SZIKRÁRÓL ITT!!!!

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon