Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Otis (37/2019)
Nem: kan
Született: 2012.10.04.
Bekerült: 2019.11.01.

Otis egy vágatlan fülű és vágott farkú, fekete maszkos, fehér jegyes sárga boxer kan. Szép kiállású, testén látszik, hogy nem is olyan régen egy erőtől duzzadó, masszív kutya volt.

Otisnak szép élete volt, szerették, családtagnak számított. Tragédiája két éve kezdődött, amikor is kis különbséggel mindkét gazdáját elvesztette:( Egy családtag örökölte a telket, vele együtt Otist... sajnos a saját kutyája mellett nem tudott foglalkozni vele, így jobb híján egy fához kötötte:( A maga módján szerette a kutyát, ellátta, érezte is, hogy nem a legjobb megoldás, így egy kedves jóakaró által sikerült meggyőzni, hogy jobb megoldást kell találni a kutyusnak.
Így került Otis a Noé Boxer Fajtamentő Csoportjának godozásába.

Otis egy végtelenül kedves, szeretetéhes kutya. Más kutyákkal leginkább semlegesen viselkedik. Szófogadó és elfogadja a szabályokat. Szeretjük, dolgozunk rajta, hogy a kis lelke kisímuljon, megnyugodjon, de nagyon kéne neki egy gazdi, hogy bebizonyítsuk neki, újra bízhat az emberekben.

Otis oltva, chippelve és ivartalanítva keresi a gazdáját, aki mielőbb kitörli ennek az utolsó két évnek a megpóbáltatásait a kis lelkéből. Szívféreg tesztje negativ!

Otisról érdeklődni Fruzsinál lehet (ESTE 6 UTÁN) a 06-30-647-97-91-es telefonszámon vagy az info@boxersos.hu emailcímen.


TOVÁBBI KÉPEK OTISRÓL ITT!!!!

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon