Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Hagyma (34/2019)
Nem: szuka
Született: 2009.10.21.
Bekerült: 2019.09.23.

Hagyma egy 2009-es vágott farkú, de vágatlan fülű tigriscsíkos boxer szuka, akinek a dunavarsányi jegyző kért segtséget.

Sajnos a sztorij már már mindennapos:( Aszülők elválltak, és Hagyma a feleségnél maradt, akinek új kapcsolata, új kutyáji lettek. Hagyma már nem kellett1:( Nem foglalkoztak vele, víz, étel nem volt előtte, lesoványodott, legyengűlt állapotba került, mire tudomást szereztünk róla:(

Hagyma nem ezt érdemelte idős korára!!! Mindezek ellenére egy roppant jókedéjű, kedves szeretetéhes, bújós Öreglány, aki mindent és mindenkit szeret. Más kutyákkal jól kijön, és leginkább az ember ölébe szeret bújni.

Mielőbb keresünk neki egy olyan családot, ahol tisztelik, szeretik, minden napra jut vacsora és békében élheti hátrelévő életét.

Már itt vannak a hűvös, csípős éjszakák, melőbb szerető meleg otthonban szeretnénk tudni.

Hagyma oltva ivartalanítva, chippelve keres gazdit. Szívféreg tesztje negatív!

Hagymáról érdeklődni Fruzsinál lehet ( ESTE / UTÁN) a 06306479791-es telefonszámon.

TOVÁBBI KÉPEK HAGYMÁRÓL ITT!!!


Egyre több beteg, idős kutya kerül a Boxer Fajtamentés gondozásba, mely megterheli a kasszánkat. Ha módodban áll, kérlek, segítsd munkánkat!

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon