Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Bepi (29/2019)
Nem: kan
Született: 2010.03.31.
Bekerült: 2019.07.24.

Bepi egy 2010- es születésű robosztus vágatlan fülű és vágott farkú boxer úr, hatalmas fejjel és gyönyörű fekete maszkkal.
Bepi előélete picit zavaros, de az biztos, hogy az utóbbi időben biztosan nem volt boxerhez méltó élete. Bepi egy kertben tengette az életét, "gazdája" pedig nem gondolta, hogy szüksége van esetleg egy kutyaházra, ételre vízre. Egy nagyon kedves hölgy figyelt fel rá és napi rendszerességgel járt hozzá, vitt neki ételt, házat, játékokat, egyszóval gondozta. Hosszú hónapok teltek így el, sok veszekedés, könyörgés után a 9. hónapon végre a gazda lemondott a kutyáról. Rögtön másnap már úton volt a Noé Boxer Fajtamentéséhez, hogy megkezdje az igazi boxerhez méltó életét.

Bepinek nem voltak oltásai ill az oldalán is felfedeztünk két csomót. Megkezdtük az oltási programját és kivizsgálását, karantén idejének letelte után pedig szuper gazdit keresünk számára.
Bepi nem fiatal, betöltötte a 9. évét, azonban energikus, mindene a játék. Mivel nem volt állandó kapcsolata az emberrel, mint egy matrica bújik egy kis simogatásért, szeretgetését. Kutyákkal való kapcsolatát egyenlőre nem ismerjük, de az biztos, hogy alapvetően egy nagyon jóindulatú, kedves kutya.

Bepi nagyon hosszú ideig élt magányosan, nem ismeri az érzést, hogy odabújjon szeretett gazdája mellé a kanapén ezért villám gyorsan egy olyan gazdit keresünk számára, aki megmutatja mindazt, ami eddig kimaradt az életéből és a hátralévő életére biztosítja a biztonságot számára.

Bepi oltva, ivartalanítva, chippelve keres gazdát. Szívféreg tesztje negatív!

Érdeklődni Bepiről Fruzsinál lehet a 06 30 647-97-91-es telefonszámon (ESTE 6 UTÁN) vagy az info@boxersos.hu email címen.

TOVÁBBI KÉPEK BEPIRŐL ITT!!!!!

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon