Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Zorka (28/2019)
Nem: szuka
Született: 2014.09.08.
Bekerült: 2019.07.08.

Zorka egy 2014-es születésű vágatlan fülű és farkú , fekete maszkos, gyönyörű kiállású boxer szuka, akit gazdája adott le a Boxer Fajtametés gondozásába.

Zorkának nagyon jó élete volt korábban, kutyaiskolába, kirándulni járt, bandázott más kutyákkal, szerették... a gazda állítása szerint egyetlen egy probléma volt vele: ha egyedül hagyták rongált, szobakennelben őrjöngött. Ehhez hozzá jön, hogy érkezik a baba, így Zorkának azonnal mennie kellett....:(

Zorka teljesen megtörten érkezett hozzánk, pici gombszeméből eltűnt a csillogás, bánatosan vette tudomásul, hogy egy rideg kennelben kell töltenie az éjszakát:(

Természetesen az összes önkéntesünk azon volt, hogy felvidítsuk ezt a bújós, végtelenül kedves és jóindulatú kislányt. Közös falkasétára vittük, ahol bebizonyította, hogy remekül kijön más kutyákkal, legyen az kan, vagy szuka, sőt a macskákkal való kezdeti lehengerlő viselkedése is kontrollálható.

Zorka egy aktív kutya, imád labdázni, fürdeni, kirándulni. Okos és tanulékony. Szüksége van a gazdival eltöltött minőségi időre.

Zorka lakáskutya volt, így a kennelben való élet nagyon megviseli. A lehető leghamarabb szuper gazdit keresünk számára, aki biztosítani tudja a megszokott aktív életet számára. Zorka picit féltékeny típus, de gyönyörűen kontrollálható, ezért akár már meglévő kutyus mellé is kerülhetne, ha a gazdi elmegy otthonról, akkor is legyen társasága.

Zorka oltott, ivartalanított, chippelt, szívféreg tesztje negatív!!

Érdeklődni Zorkáról Fruzsinál lehet a 06-30-647-97-91-es telefonszámon (ESTE 6 UTÁN) vagy az info@boxersos.hu email címen.TOVÁBBI KÉPEK ZORKÁRÓL ITT!!!!

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Megosztom a Facebookon