Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Sheen (27/2019)
Nem: szuka
Született: 2014.01.01.
Bekerült: 2019.07.08.

Sheen egy 2014-es születésű vágott farkú és vágatlan fülű, sárga boxer szuka gyönyörű fehér jegyekkel.
Sheen a szerepi gyepmesteri telepről került a Noé Boxer Fajtamentő Csoportunk gondozásába. A Teste tele Felfekvésekkel, fülei gyennyesek, szinte teljesen össze vannak nőve, emlői a földig lógnak:( Valószínűleg egy icipici helyen tartották, mivel legnagyobb biztonságban a boxban érzi magát.
Sheen retteg, nem ismeri az emberi érintést, hogy milyen a simogatás, szeretgetés, laposkúszásban közlekedik.

De mi hisszül, hogy Sheen újra ragyogni fog:) Megkezdtük teste- lelke ápolását, önkénteseink szeretgetik, baburgatják és tényleg.. Sheen lassan elkezd ragyogni....:)Igaz félénken, de jön, hálás a szeretetért, a simogatásért:)

Sheen szívféreg tesztje sajnos pozitiv. Amint túl vagyunk az akkut fülgyulladásának a teljes kivizsgálásán és kezelésén, megkezdjük ennek a szívférgességének további vizsgálatát.

Sheen teljes felépülése után oltva, chippelve keresünk gazdát, egy olyan helyet, ahol élete végéig boldogságban, nyugalomban élhet.

Sheenről érdeklődi Fruzsinál lehet a 06-30-647-97-91-es telefonszámon ( ESTE 6 után).Togvábbi képek Sheenről ITT!!!!


A Boxermentés kasszájára mérhetetlen terhet ró a nemrégiben bekerült beteg, sérült, szívférges kutyák. Gondoljatok csak Aktára, Regére, Rózsikára, Nimfára és most Sheenre:(

Természetesen mindent megteszünk értük, a lehető legjobb kezelésben részesítjük őket, de ehhez szükség van a Ti támogatásotokra is!!!

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK, HA SEGÍTED MUNKÁNKAT:)
Megosztom a Facebookon