Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Nimfa (26/2019)
Nem: szuka
Született: 2011.01.01.
Bekerült: 2019.07.02.

Nimfa egy 2011-es születésű, sárga vágatlan fülű és vágott farkú boxer szuka, akinek a soproni állatvédők kértek segítséget, így került a Noé Boxer Fajtamentő Csoport gondozásába.
A története sajnos tipikus: valaki egyszer megvette, tovább adta, az is tovább adta, így egy kutyagyár kellős közepén találta magát:( Meglett az eredeti gazda, de köszöni szépen, nem kér a kutyából:(
Teste a folyamatos kihasználásról árulkodik, felfekvések, daganatok:(
Nimfa hánytatott sorsa ellenére kedves, bújós, igazi boxer lány, aki mindenkit szeret:)

Megkezdtük a tesi, lelki felépítését és hisszük, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott családi kutyaként folytatja kis életét.
Karantén idejének letelte után oltva, ivartalanítva, chippelve keresi szerető gazdiját, aki élete végéig gondoskodik róla.
Szívféreg tesztje negatív!!!!

Érdeklődni róla Fruzsinál lehet a 06 -30-647-97-91-es telefonszámon (ESTE 6 után) vagy az info@boxersos.hu email címen‼️További képek Nimfáról ITT!!!!


Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz, Nimfa felépüléséhez!

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon