Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Savaria (24/2019)
Nem: szuka
Született: 2012.05.09.
Bekerült: 2019.05.25.

Savaria egy 2012-es születésű vágatlan fülű és farkú tigriscsíkos boxer szuka, akit két társával Zanat-tal és Gyöngyössel adtak le a Noé Boxer Fajtamentő Csoportunkhoz. Állítólag egyáltalán nem jönnek ki egymással, de más kutyával igen. Savaria teljesen össze van zavarodva, nem érti a helyzetet. Emberekkel végtelen barátságos, bújós, szeretetéhes.
Megkezdtük a kis lelke simogatását, szocializációját.
Sajnos egyenlőre nem keresi más kutyák társaságát, de az emberért a tűzbe menne!!! Úgy ugrik be az ember ölébe, mint egy kis kölyökkutya. Egyetlen célja van, szeretni és szeretve lenni!!!
Savaria aktív, spotos hölgy, akinek van a lábában még jó pár ezer kilóméter:) Imád sétálni és persze séta közben nagyokat hancúrozni, egy-egy szeretgetésre lekuporodni egy árnyékos fa tövében:) Gyönyörű mosolya sosem tűnik el az arcáról, amikor ember közelében lehet. Egy hatalmas kincset kap, az, akinek rá esik a választása:)

Savaria oltva, ivartalanítva, chippelve keresi szerető gazdiját, aki élete végéig gondoskodik róla.

Érdeklődni róla Fruzsinál lehet a 06 -30-647-97-91-es telefonszámon (ESTE 6 után) vagy az info@boxersos.hu email címen‼️TOVÁBBI KÉPEK SAVARIARÓL ITT!

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Megosztom a Facebookon