Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Dani (26/2019) (15/2019)
Nem: kan
Született: 2017.03.28.
Bekerült: 2019.04.06.

Dani egy fiatal vágott farkú, de vágatlan fülű boxer kan gyönyörű fehér jegyekkel.
Kis társával, Cloéval került gondozásunkba.
Egy külföldi üzletember vette Magyarországi itt tartózkodása idején, majd mikor befejezte magyarországi üzletét, nemes egyszerűséggel itt hagyta őket. Egy üres telken éltek és egy hölgy járt át hozzájuk etetni. A szomszédok nem nézték jó szemmel a két kutyát, ezért, mielőtt elfajulna a helyzet kértek tőlünk segítséget az elhelyezésükben.

Ivarosan, egyetlen oltással került a Noé Boxer Fajtamentés gondozásába.
Dani teljesen össze van zavarodva, kis társával, Cloéval is összetűzésbe került, ezért szét kellett őket költöztetnünk:(
Dani az emberekkel nagyon kedves, szeretetéhes.

Nincsen komoly baj vele, csak hiányzik a gyerekkori szocializációja, tanítása. Megkezdtük a lelke simogatását, de mielőbb szeretnénk neki egy igazi családot, ahol megmutatják neki az élet napos oldalát és vállalják a kutyaiskolai taníttatását. Dani aktív, energikus kutya, akinek meg kell tanítani a szabályokat. Sportos, aktív családot keresünk számára, akik készek a nagy sétákra , túrákra.

Dani karantén ideje után oltva, chipelve, ivartalanítva keres gazdát.


Dani korábbi társával együtt gazdisodott, azonban összeférhetetlenség miatt 2019.06.13.-án visszakerült gondozásunkba:( A gazdik mindent megpróbáltak, hogy javítsanak a helyzeten , de sajnos a kutyák testi épsége védelmében, a legjobb döntés az volt, hogy egyiküktől megválnak.
Danival elkezdtek iskolába járni, amit Dani nagyon élvezett és nagyon ügyesen dolgozott, de más kutyákkal szemben ott is nyitogatta szárnyait... Dani egy nagyon jó kutya, ember centrikus, imádja a gyerekeket, a gazdiért a csillagokat lehozza az égről, ám olyan gazdit keresünk neki, aki határozottan tud fellépni a fene nagy egojával szemben és a helyes viselkedés fele terelgeti:)
Gazdisodása alatt kiderült, hogy szívférges:( Szerencsére korai stádiumban van, így elegendő a gyógyszeres kezelés nála. A gazdik ezt is elkezdték, sőt a gyógyszereinek nagy részét már meg is vásárolták, de az új gazdinak számolnia kell a gyógyszerezés többlet költségeivel!
Dani egy csiszolatlan gyémánt, akivel ha túljutsz a kezdeti nehézségeken, egy csodálatos kutyát kapsz! Hidd el, megéri:)


Dani időközben túl van a második sikertelen örökbefogadáson is:( Megszületett a család gyermeke és immár nem tudták felelőségteljesen vállali Danit, így visszakerült a Noé Boxermetés gondozásába:(
Most keresünk Daninak a VÉGLEGES Gazdit, aki mellett ez a sok hánytatottság után végre megnyugodhat és élete végéig boldogan élhet!!!

Daniról érdeklődni Fruzsinál lehet ( ESTE 6 UTÁN) a 06-30-647-97-91- es telefonszámon.TOVÁBBI KÉPEK DANIRÓL ITT!

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon