Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Netto (8/2019)
Nem: kan
Született: 2018.01.01.
Bekerült: 2019.02.22.

Netto 2018-as születésű, tigriscsíkos, vágatlan fülű és farkú, kompakt boxer fiú. Bal szemén boxerekre jellemző harder-mirigy előreesés van, ezt korrigáljuk az ivartalanítással együtt.
A története szinte már átlagosnak mondható. Valaki megvette, majd meggondolta magát és továbbadományozta. Az új gazdák külföldre költöztek, őt nemes egyszerűséggel otthagyták egy rokonra, hogy etesse.
Szegény Netto eddigi kis rövid élete alatt sok mindent megélt, bekerülésekor nagyon zavart és visszahúzódó volt.
Lassan kezd nyitni az emberek felé, de mielőbb szeretnénk egy igazi álomgazdit találni neki, aki megmutatja, milyen az igazi BOXERÉLET!!!!
Netto oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát. Szívféreg tesztje negatív.
Kizárólag lakásba, vagy kertes házba bejárással és bérlettel a kanapéra adjuk örökbe!
Érdeklődni Nettoról Fruzsinál lehet a 06-30-647-97-91-es telefonszámon (ESTE 6 UTÁN) vagy az info@boxersos.hu email címen.


Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom?fbclid=IwAR161acu3zUUFWerj4xXhR7i5_w5b5rcsVl_lz1rH7_2q3Z2f_Fg5TtFbLA


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

További képek Nettoról ITT ! ! !


Megosztom a Facebookon