Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Aktakukac (6/2019)
Nem: kan
Született: 2014.02.01.
Bekerült: 2019.02.07.

Aktakukac kb. 2014-es születésű, sárga színű, vágatlan fülű és farkú boxer kan, aki számára a nagybaracskai jegyző kért segítséget. A településükön került befogásra, a gazda is meglett, de a kutyát nem tudták visszahelyezni eredeti környezetébe, így a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába került.
Aktakukac már bekerülésekor fura volt, fejét félre tartotta, és bizonytalanul járt. Teljes kivizsgálásra küldtük, hogy kiderüljön milyen egészségügyi probléma áll a háttérben.
Kiderült, hogy a szaglása alapján tájékozódik legfőképp. Folyamatosan szimatol. Előfordul, hogy neki megy tárgyaknak. Lépcsőn is bizonytalanul közlekedik. Lehulló tárgyakat nem vette észre, vagyis egyértelmű, hogy nem lát. A fülében nem volt gyulladás, így ez nem állhat a fej félretartásának és az imbolygásnak a hátterében.
Aktakukacnak ezért MR vizsgálatra van szüksége.
Aktakukac az eü. problémái ellenére is nagyon barátságos és kedves. Folyamatosan mozgásban van, mindig keresi a közelében lévő embereket, hogy felvehesse a kontaktust. Nagyon szeretnénk, ha sikerülne meggyógyulnia, hogy teljes életet élhessen egy szerető családban.

Kérjük, támogasd Aktakukac kivizsgálásának és gyógyulásának költségeit. Ezt megteheted:

Virtuális örökbefogadással itt a honlapon!

Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla számára történő utalással:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Aktakukac gyógyulására!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Hálásan köszönjük!

További képek Aktakukacról ITT ! ! !
Megosztom a Facebookon