Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Jack (39/2018)
Nem: kan
Született: 2011.01.01.
Bekerült: 2018.12.22.

Jack 2011-es születésű, sárga színű, fekete maszkos, vágott farkú, vágatlan fülű boxer kan, aki társával, Jessevel együtt került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába válási árvaként.
Eléggé megviselte őt a megszokott környezetéből való kiszakadás, de sokat segített neki, hogy társa vele volt. Pár nap után jól vették az akadályokat, és az állatotthonba költözéskor már vidáman fedezték fel környezetüket.
A pórázt nem ismerték, de nem sok időbe került míg megtanultak pórázon közlekedni. Szeretni való, jó kutya, aki igényli a sok foglalkozást, szeretgetést.
Jessevel jól kijön, és ragaszkodik hozzá. A bent töltött idő alatt kiderült, hogy remek viszonyt ápol más kutyákkal, emberekkel, gyerekekkel.
Jack oltott, ivartalanított, chipezett.
Érdeklődni Jackről Fruzsinál lehet a 06 30 647-97-91-es telefonszámon (ESTE 6 UTÁN) vagy az info@boxersos.hu email címen.


További képek Jackről ITT ! ! !


Megosztom a Facebookon