Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Stitchy (10/2019) / (35/2018)
Nem: szuka
Született: 2012.09.16.
Bekerült: 2018.11.06.

Stitch a társával Liloval érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába. Napok óta láttuk a hirdetésüket a facebookon, hogy új helyet keresnek nekik, de sokáig nem akarták őket a fajtamentés gondozásába adni. Végül változott a korábbi tulajdonosuk véleménye és a két boxerlány megérkezett a gondozásunkba.

Érkezésük másnapján már észrevettük, hogy Stitch-vel valami gond van. Rossz kedve volt, visszahúzódott és a következő napra feldagadt az arca, magas láza lett. Nagyon megijedtünk, azonnal rohantunk vele az orvoshoz. Kiderült, hogy a probléma bizony igen komoly :( Egy úgynevezett retrobulbáris tályog növekedett Stitch szeme mögött.
Természetesen a legjobb kezekbe adtuk, hiszen a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban dr. Orbán Bettina kezdte meg a kivizsgálását. Fizikális- és labor vizsgálat, RTG, szemgödör ultrahangot követően stabilizálta a kutyus állapotát. Ezt követően a szájüregen keresztül feltárta a tályogot, melynek segítségével biztosította a felgyülemlett gennyes váladék kifolyását.

Stitch az első hetet kórházban töltötte, közben arra is fény derült, hogy a vérében hemzsegnek a microfilariak, melyek okozója bőrféreg. :( Mostanra a kislány kezdi visszanyerni gyönyörű boxer arcát. Gyógyulása a NOÉ kórházában folytatódik.


Bátran kijelenthetjük, hogy Stitchnek szó szerint életmentő volt, hogy a gondozásunkba került. Természetesen mindent megteszünk érte, hogy meggyógyuljon és boldogan éljen egy végleges, csodás családban.

A teljes gyógyulást követően Stitchy oltva, ivartalanítva, chipezve gazdához került.

Stitchy sajnos pár nap gazdis lét után visszakerült gondozásunkba, mert a család kutyája nem fogadta el.
Stitchy zavart, simogatjuk a lelkét és villámgyorsan szeretnénk egy szuper gazdit találni neki, ahol élete végéig boldogságban élhet.

További képek Stitchyről ITT!

Megosztom a Facebookon