Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Baro (17/2018)
Nem: kan
Született: 2011.07.01.
Bekerült: 2018.06.19.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Eddigi virtuális örökbefogadók megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Nem volt még támogatója

Baro 2011-es születésű, sárga színű, vágott farkú, vágatlan fülű boxer kan, akit korábbi gazdája adott le Boxer fajtamentő csoportunknál viselkedési problémái miatt.
Azért adták le, mert összetűzésbe került a nagymamával. 6 hetes kora óta volt náluk de mindig gondjuk volt a dominanciával. Soha nem engedték el, soha nem vitték más kutyák közé.
A gyerektől is szeparálták a biztonság kedvéért. A kajáját nagyon féltette, ha maradt még a tányérban, akkor nem lehetett elvenni, megközelíteni. A leadás előtt sarokba szorította az étel miatt a nagymamát és a gyereket, ez volt az utolsó csepp a pohárban.
Kertes házban, de lakás kutya volt. Amúgy szófogadó, parancsszavakat érti, nyitott kertkapunál ülve megvárta, míg becsukódott.
Egyszóval olyan gazdit keresünk számára, akinek van kutyás tapasztalata, és aki falkavezér viselkedésével helyre teszi Baro egóját.
Baro oltott, ivartalanított, chipezett.
Érdeklődni Baroról Katánál lehet a 06 20 346-2324-es telefonszámon (ESTE 6 UTÁN) vagy az info@boxersos.hu email címen.

További képek Baroról ITT ! ! !

Megosztom a Facebookon