Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Baro (17/2018)
Nem: kan
Született: 2011.07.01.
Bekerült: 2018.06.19.

Baro 2011-es születésű, sárga színű, vágott farkú, vágatlan fülű boxer kan, akit korábbi gazdája adott le Boxer fajtamentő csoportunknál viselkedési problémái miatt.
Azért adták le, mert összetűzésbe került a nagymamával. 6 hetes kora óta volt náluk de mindig gondjuk volt a dominanciával. Soha nem engedték el, soha nem vitték más kutyák közé.
A gyerektől is szeparálták a biztonság kedvéért. A kajáját nagyon féltette, ha maradt még a tányérban, akkor nem lehetett elvenni, megközelíteni. A leadás előtt sarokba szorította az étel miatt a nagymamát és a gyereket, ez volt az utolsó csepp a pohárban.
Kertes házban, de lakás kutya volt. Amúgy szófogadó, parancsszavakat érti, nyitott kertkapunál ülve megvárta, míg becsukódott.

Ez volt a múlt, talán igaz sem volt!!!!

Baro bekerülése óta semmiféle domináns viselkedést nem mutat. Minden két -és négylábú élőlényt kitörő lelkesedéssel fogad. Jól nevelt, gyönyörűen sétál pórázon ill a már megszokott sétapartnereivel póráz nélkül is😉 Behívható, jutalomfalattal jól motiválható. Ül, pacsizik jobb manccsal, bal manccsal, vagy akár dupla manccsal🙂 A szombati sétái alkalmával bármilyen partnert szívesen fogad, legyen az egy cuki szuka, egy fiatal kan, vagy akár egy idős, meglett boxerpapa, egy-két puszit mindenkinek kioszt. Így az összeszoktatás sem okozna nagy kihívást, ha a gazdijelöltnek már lenne otthon egy-két szőrös társa. Az egyetlen ”hibája”: annyira szereti az embereket, hogy szívesen ki is sajátítaná a többi négylábútól, de ezt a féltékenységi „rohamot” egy szóval le lehet állítani.
Baro egy robosztus, masszív kutya, de mivel korábbi gazdájánál lakásban élt, ezért nagyon fontos lenne számára egy jó meleg kanapé.
Igaz, hogy már nem egy kölyök, de a kor nála mit sem számít, kicsattan az egészségtől, fut, rohan, bolondozik, de ha kell, szívesen oda gömbölyödik az emberhez egy közös lustálkodásra.
Szobatiszta, vele már nem kell megharcolni az elvárt viselkedésekért, egy szóval Ő egy tökéletes Társ, akinek csak egy jó vezetőre van szüksége, egy igazi gazdira, aki élete végéig felelősséget vállal érte.


Baro oltott, ivartalanított, chipezett.
Érdeklődni Baroról Fruzsinaál lehet a 06 30 647 97 91- es telefonszámon (ESTE 6 UTÁN) vagy az info@boxersos.hu email címen.


TOVÁBBI KÉPEK BARORÓL ITT!!!!!

Megosztom a Facebookon