Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Austin Powers (37/2017)
Nem: kan
Született: 2010.05.29.
Bekerült: 2017.08.20.

Austin Powers kb. 2010-es születésű, sárga színű, vágott farkú, vágatlan fülű boxer kan, akit találtunk. Chipezett volt, de korábbi gazdája nem tartott rá igényt. Austin csontsovány volt bekerüléskor, megállás nélkül fosott és hányt felváltva. Már az élete is veszélyben volt, folyamatos állatorvosi kezelésre volt szüksége. Heteken át vizsgálták, és hónapokig tartott, míg sikerült megtalálnunk a számára ideális táplálékot, amitől hízni kezdett, és végre normális boxer formája lett.
A hosszú kezelési idő alatt kiderült, hogy Austin egy igazi ÁLOM BOXER. Mindenkit imád, legyen az akár ember, akár más kutya. Kanokkal is jól kijön. Egyáltalán nem domináns, mindenki barátja.
Etetésére nagyon oda kell figyelni még most is. A speciális tápok az esetében nem vezettek eredményre, a hasmenés továbbra is fennállt. Ami eredményt hozott, az a szétfőtt rizs/szín hús kombinációja. Ettől normális a széklete, a súlya rendeződött, és az életkedve is visszatért.
Austin számára igazi ÁLOM CSALÁDOT keresünk, akik értékelni tudják ennek a szeretetbombának az imádatát, és hasonlóképp viszonozzák.
Austin fejéről eltávolításra került egy zsírcsomó. A szövettani vizsgálat szerint malignitás jele érzékelhető a mintákban. Többgócú, egymástól (térben és időben) független megjelenésre hajlamos daganat típus. Emiatt javasolt az évenkénti, minimum egyszeri szűrővizsgálat.
Austin oltott, ivartalanított, chipezett.

Austin bekerüléskor:


Austin 2017. decemberében:


További képek Austin Powersről ITT ! ! !


Megosztom a Facebookon