Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Jive (47/2017)
Nem: szuka
Született: 2015.12.23.
Bekerült: 2017.12.12.

Jive kb. 2016-os születésű, fehér színű, vágatlan fülű és farkú boxer szuka, aki a hajdúszoboszlói gyepmesteri telepről került a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának gondozásába.
Hogy hol élt korábban, és hogy került a gyepmesteri telepre arról nincs információnk. Azt viszont láttuk, hogy nagyon félt. Alig mert kijönni a házából, ha embert látott. Farkát maga alá húzva próbált láthatatlanná válni.
Lelki és testi rehabilitációja megkezdődött. Megpróbáljuk vele elfeledtetni a korábbi életét.
Jive szívféreg tesztje pozitív lett. 2018. január 16-án volt ultrahang vizsgálaton, amin a következőt állapították meg, és az alábbi kezelést írták elő:
Az ultrahangon kardiológia eltérés nem látszott, féreg alakok nem látszottak, viszont a vérében hemzsegtek a microfiláriák.
Mivel PCR-rel igazolva tudjuk, hogy szívférges, így kezdődhetett a kezelése.
Advocate 8 alkalommal 2 hetente, majd 6 hónapig havonta. Az első kezeléseket orvosi felügyelet mellett, fél adagban, szteroid támogatással kapta meg.
Ezt követően vagyis inkább ezzel párhuzamosan Doxycyclin 100 mg 2 x 1,5 tabletta kúra és + Hepapet májvédő tabletta, amit a 10. napon májkontroll vizsgálat követ.
Doxycyclin kúrához képest 6 hónap múlva kontroll Elisa tesztet kell végezni, ami ha pozitív, akkor újra kezdődik a 6 hónapos protokoll!

A vizsgálat során kiderült, hogy a lelke teljesen kisimult, lenyugodott, és bújt nagyon, követelte a simogatást. Néhány helyzetben azonban még bizonytalan.

Olyan gazdit keresünk számára, aki vállalja a szívféreg kezelés folytatását, és aki biztos, szerető otthont tud biztosítani számára.

Jive oltott, ivartalanított, chipezett.
További képek Jiveról ITT ! ! !

Megosztom a Facebookon