Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Rizzo (39/2017)
Nem: kan
Született: 2013.05.30.
Bekerült: 2017.10.13.

Rizzo 2013-as születésű, sárga színű, fekete maszkos, vágatlan fülű és farkú boxer kan, aki idős gazdája leadott a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjánál, mert nem tudott róla tovább gondoskodni.
Rizzo jó kiállású, erős kutya. Aktív és játékos. Mivel duál unióban éltek a gazdival korábban, így nagyon nehezen viselte az elszakadást, és nagyon nehezen nyitott új emberek felé. Jó pár napnak el kellett telnie, míg megbarátkozott új, ideiglenes otthonával, és az őt ellátó gondozókkal. Hozzá többször kell jönni ismerkedni, nem adja olcsón a barátságát és szeretetét.
Más kutyákkal a kapcsolata teljesen kiegyensúlyozott: nem keresi a konfliktust, sőt kerüli, és inkább játékra hívja a másik felet. Kis és nagytestű kutyákkal is jól kijön. Macskákhoz való viszonyát nem ismerjük.
Pórázon szépen sétál, de valószínűleg azt játszották idős gazdájával, hogy a pórázt megragadva húzta mindkettő, így erre hajlamos. Megkezdtük a tanítésát, hogy ezt a rossz szokást kineveljük belőle.
Rizzo oltott, ivartalanított, chipezett.
Érdeklődni Rizzoról Fruzsinál lehet (ESTE 6 UTÁN) a 06-30-647-97-91-es telefonszámon lehet vagy az info@boxersos.hu email címen.


További képek Rizzoról ITT ! ! !


Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni munkánkhoz.

Közvetlen bankkártyás adományozással:https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Boxermentés számára elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084912

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon