Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Butch (13/2017) IDEIGLENES BEFOGADÓNÁL!
Nem: kan
Született: 2012.06.02.
Bekerült: 2017.03.19.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Eddigi virtuális örökbefogadók megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Kata 2019.12.12. 2019.12.19.
Kinga 2019.11.10. 2019.11.20.
Márta 2019.09.18. 2019.09.28.
Márta 2019.04.18. 2019.05.01.

Butch 2012-es születésű, sárga szinű, vágott fülű, vágatlan farkú boxer kan, aki elszökött otthonról, és elütötte a vonat.
A gázolást következtében a gerince nem sérült szerencsére. A medencéje volt ripityára törve, és egy nagyon nagy darab hiányzott is belőle, illetve nagy szakitott seb volt a hátsó részén. Azonnal műtötték. Napokig izgultunk az életéért, de stabilizálták az állapotát. Mikor már azt hittük, hogy minden rendben vele, akkor légmellet kapott, amit le kellett többször csapolni. Butch szerencsére ezt is túlélte :)
Több heti kórházi benttartózkodás után kiengedték, de a gyógyulás folyamata még tart.
Mozgása nagyon kötött a csipőtörés miatt. Fokozatosan szoktatjuk hozzá a sétához, a mozgáshoz, de láthatóan igénye sincs többre egyelőre.
Butchnak voltak gazdái, de a baleset után lemondtak róla, igy a NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának védence lett.
Butch mindenkivel hihetetlenül barátságos. Más kutyákkal is jól kijön. A gyerekeket imádja. Pórázon kicsit húz, de nagyon kultúráltan közlekedik.
Cicákat, más kisállatokat nem nagyon szereti.
Butch oltva, ivartalanitva, chipezve keres gazdit, ahol bentlakó lehet, és pihe-puha fekhelyen gyógyulhat tovább.
Érdeklődni Butchról Katánál lehet a 06 20 346-2324-es telefonszámon (ESTE 6 UTÁN) vagy az info@boxersos.hu email cimen.További képek Butchról ITT ! ! !


Megosztom a Facebookon