Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Jocó
Nem: kan
Született: 2009.11.01.
Bekerült: 2010.01.30.

Jocó 2009. novemberi születésű, sötét csíkos, boxer-németjuhász keverék kan kutya.
Testvéreivel együtt leadták a NOÉ Boxer fajtamentő csoportjánál.
Aktív, játékos, mozgékony kutya. Nagyon jól szocializált, keresi és igényli az emberi társaságot, de fajtatársaival is megtalálja a hangot.
Korából kifolyólag még várhatóak tárgyi veszteségek új otthonában, úgymint cipő, papucs, újság, székláb, stb. Ezzel a leendő gazdinak tisztában kell lennie.
Jocó még nem teljesen szobatiszta, ezt is új otthonában kell megtanulnia, ahogy a pórázon való sétálás alapvető tudományát is.
A Boxer fajtamentő csoportnál töltött ideje alatt Jocó mindkét mellső lábát műteni kellett. Az egyik könyökéből levált egy porc, mikor leugrott a kanapéről. A másik egy hasonlóan banális akcióban sérült meg, így azt is műteni kellett.
Jocó nagyon ragaszkodó, és nagyon hisztis. Nem szeret egyedül lenni, és ennek hangot is ad, ezért olyan családot keresünk számára, ahol nem sokat van egyedül, vagy van kutyatársa.
Jocó oltott, ivartalanított chipezett.
Érdeklődni Jocóról Katánál lehet a 06 20 346-2324-es telefonszámon ESTE 6 UTÁN vagy az info@boxersos.hu email címen.További képek megtekinthetőek itt:
http://gallery.site.hu/u/Tkata/Tkata_albuma/Boxers/Gazdikeresok/joco/Megosztom a Facebookon