Boxermentés logo

Gazdira váró boxerekGazdira váró boxerek Gazdira váró boxer keverékekGazdira váró boxer keverékek Elveszett/talált boxerekElveszett/talált boxerek Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

(W)ebnapló(W)ebnapló Tudnivalók a boxerrőlTudnivalók a boxerről Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a kutyák között név alapján:


kutya/oldal

Keresés kritériumok alapján:

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Tápos Trudy (9/2014)
Nem: szuka
Született: 2013.07.01.
Bekerült: 2014.01.30.

Tápos Trudy 2013. júliusi születésű, sárga színű, vágott farkú boxer szuka, aki egy hobbiból szaporító családnál látta meg a napvilágot testvéreivel együtt. A 7 kölyökből 3 kutyát sikerült eladniuk, 4 a nyakukon maradt, így a kutyák 7 hónapos korában hirdetést adtak fel, hogy egy zsák tápért cserébe vihetőek. Egy boxer szerető támogatónk elcserélte a kutyákat egy zsák tápért, és NOÉ Állatotthon / Boxer fajtamentő csoportjának segítségét kérte az örökbe adásukhoz.
Tápos Trudy egyetlen oltást sem kapott születési helyén, oltási programját 7 hónapos korában kezdtük meg. Ő a legsatnyább a 4 kölyök közül, a két hátsó lába deformált.
Az ortopédiai vizsgálat szerint lat. patella ficama és növekedési zóna sérülése van, ami lehet akár traumás, akár veleszületett eredetű. 12 hónapos kora után lehet korrekciós műtétet végrehajtani rajta. Ennek költsége 100-150 ezer forint, amit a leendő örökbefogadónak tisztában kell lennie az örökbe fogadáskor.
Tápos Trudy nagyon barátságos, játékos és cuki, de teljesen szocializálatlan, ahogy a társai is. A pórázt nem ismeri, neve eddig nem volt, most tanulgatja az életet, és azt, hogy a világ nem csak egy hátsó udvarból áll.
A leendő gazdinak sok időt és energiát kell áldoznia arra, hogy megtanítsa őt mindenre, és megmutassa neki a világot. A kutyaiskola mindenképp javasolt számára.
Tápos Trudy oltott, ivartalanított, chipezett.
További képek Tápos Trudyról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon